Policajti intenzívne pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia.

18.12.2013 Bratislava

Polícia intenzívne pátra po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie na Mýtnej ulici v Bratislave. Dnes v čase okolo 17.20 hod vošiel neznámy páchateľ do priestorov stávkovej kancelárie a pod hrozbou použitia zbrane požadoval od zamestnanca kancelárie vydanie finančnej hotovosti. Zamestnanec mu z obavy o svoj život a zdravie vydal finančnú hotovosť vo výške cca. 700 Eur. Následne z priestorov stávkovej kancelárie ušiel na doposiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení.
 
K popisu páchateľa: Podľa dostupných informácií išlo o osobu mužského pohlavia vo veku približne 30 rokov, vysokú cca 180cm, štíhlej postavy, so sebou mal bielu igelitku.

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si občania všimli v čase okolo 17.20 hodine na Mýtnej ulici v Bratislave a v jej blízkom okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 
Michal Szeiff - hovorca
oddelenie komunikácie a prevencie 
 

Vyberte región